Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Over Zollinger Interieurbouw

Zollinger Interieurbouw is gespecialiseerd in het realiseren van interieurbouwprojecten op maat. Zollinger Interieurbouw is gevestigd in Bemmel, in de beurt van Arnhem, maar is werkzaam door heel Nederland. De kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid zij voor ons belangrijke kernwaarden. Zollinger Interieurbouw bestaat al sinds 193 en werkt sindsdien aan de meest uiteenlopende interieurbouwopdrachten, waarbij wij ons al geruime tijd onderscheiden als producent van haalbare en uitdagende interieurobjecten en projecten.

 

Zollinger Interieurbouw kent de markt

Voor vele uiteenlopende segmenten zoals kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, bankwezen, hotels, restaurants, wellness, winkels en woningen kennen wij de markt. Dat wil zeggen dat Zollinger Interieurbouw op de hoogte is van alle trends, ontwikkelingen en kwesties die spelen bij deze diverse branches en sectoren.

 

Gericht en efficiënt

Door de jarenlange ervaring en expertise met betrekking tot materialisering, constructies en detaillering, gekoppeld aan de laatste ontwikkelingen en trends, is Zollinger Interieurbouw Arnhem staat om op een gerichte en efficiënte manier de meest complexe uitdagingen aan te kunnen.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved