Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Ontdek de laatste trends in schoenenkasten

Geef uw schoenen een mooi plekje

Wordt uw collectie aan schoenen groter en groter? Dan is het tijd deze een mooi plekje te geven. Wij gingen op zoek naar de laatste trends in schoenenkasten. Het allermooist is natuurlijk een complete walk-in-closet wijden aan uw schoenen. Maar daarvoor moet u wel heel veel ruimte (en héél veel schoenen) hebben! Dé oplossing is iets vinden wat daar toch een beetje dichtbij komt, maar ook nog betaalbaar en praktisch is. Lees verder en ontdek welke trends in schoenenkasten wij zoal tegenkwamen!

Schuif uw schoenenkast eenvoudig in elkaar

Om te beginnen wijzen we u graag op het heuglijke feit dat ze zeker bestaan: open schoenenkasten die zowel betaalbaar als indrukwekkend zijn! Kies bijvoorbeeld voor een hoge kast van eiken of walnoot, waar maar liefst 9 paar schoenen in kwijt kan! Of schaf meteen meer van zulke schoenenkasten aan, zodat u een complete wand vol zakelijke schoenen, sneakers, pumps, sandalen en laarzen kunt realiseren! Hoeft uw schoenencollectie niet zo in the spotlights te staan? Ook dan zijn er nog genoeg oplossingen te bedenken. Een andere nieuwe trend is bijvoorbeeld de in-elkaar-schuifbare schoenenkast. Deze schoenenkasten zijn zeer slank van formaat, maar herbergen enorm veel schoenen. Dit komt omdat ze bestaan uit lades of deuren waar uw schoenen eenvoudig in- en uitgeschoven kunnen worden. Waar kiest u voor? Maakt u van uw schoenenkast een ware eye-catcher of wordt het toch een stijlvol vormgegeven gesloten kast?

Neem een kijkje tussen de nieuwste schoenenkasten

Bent u er al uit welke schoenenkast u wilt kopen? Ga dan op zoek naar een aanbieder van deze kasten. Dan kunt u straks ook uw schoenen een prachtig plekje in huis geven. Beeldt u eens in, geen rondslingerende pumps meer naast het bed, geen sportschoenen meer in de hal en geen in-de-weg-liggende laarzen meer die verspreid door het hele huis liggen. Schoenenkasten bieden dé oplossing tegen al deze ergernissen!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved