Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Interieurbouw Arnhem

Interieurbouw Arnhem is uw aanbieder voor interieurbouw in Arnhem en omgeving. Wij hebben onze vestiging in Bemmel, nabij Arnhem. Vanuit hier voorziet interieurbouw Arnhem bedrijven en particulieren van interieurbouwprojecten op allerlei gebieden. Interieurbouw Arnhem is een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie en ziet de wereld van interieur en huisvesting steeds meer veranderen. Gebruikers stellen – terecht – steeds hogere eisen aan kwaliteit, functionaliteit en uitstraling van het interieur. Interieurbouw merkt dat het designaspect steeds belangrijker wordt, met als gevolg dat elk denkbare vorm in elk denkbare materiaal(afwerking) gevraagd wordt in de interieurbouw. Hout, staal, rvs, glas, kunststof, natuursteen en leer worden dagelijks – al dan niet in combinatie – in elk denkbare vorm gemaakt.

 

Wat is interieurbouw?

Interieurbouw is het aanpassen en/ of vernieuwen van het interieur. Of het nu gaat om het ontwerpen en maken van een klein kastje of het vervangen van de complete inrichting, bij Interieurbouw Arnhem is vrijwel alles mogelijk. Door het gebruik van diverse materialen, constructies en door in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen bieden wij altijd een passend interieur voor particulieren en bedrijven.

 

Soorten interieurbouw projecten

Interieurbouw Arnhem Interieurbouw Arnhem kunt u inschakelen voor diverse soorten interieurbouwprojecten. Schaalgrootte, vorm(geving), materialisering en complexiteit is voor ons geen enkel probleem. Tevens werken wij voor een groot aantal bedrijven en particulieren. Van winkelinterieur tot een kantoor, ziekenhuis, wellness centre en een hotel. Middels een uitgebalanceerd projectteam bestaande uit 2D en 3D tekenen, engineering, kostendeskundigheid en inkoop, kunt u ons met recht een zeer deskundige en ervaren interieurbouwer en meubelmaker noemen. Met een modern machinepark en een spuiterij zijn wij tot in het kleinste detail in staat om uw behoefte om te zetten tot functioneel, hoogwaardig maatwerk. Daarnaast werkt Interieurbouw Arnhem met hoogwaardige materialen en deskundige en betrouwbare toeleveranciers, waardoor wij naast een goede proces- en projectkwaliteit tevens een perfecte productkwaliteit realiseren.

 

Op zoek naar interieurbouw?

Bent u opzoek naar interieurbouwer en verwacht u kwaliteit, functionaliteit en uitstraling van het interieur? Dan bent u bij Interieurbouw Arnhem aan het juiste adres. U kunt het contactformulier aan de rechterkant invullen of direct telefonisch contact met Interieurbouw Arnhem opnemen om uw wensen direct door te spreken.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved