Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

De tuintrend voor 2023: de Thuja Smaragd!

Ben jij ook benieuwd wat de tuintrends zijn voor dit jaar? Lees dan vooral even verder, want hier wordt het allemaal besproken! 2023 draait volledig om de natuur en zijn elementen. Duurzaamheid speelt natuurlijk al jaren een rol, maar dit jaar zal dit helemaal tot zijn recht komen. Vergroening is een heel belangrijk deel van de trends van dit jaar en dan met name groene daken en muren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie haag, wat je tuin direct al een stuk groener maakt. Vooral de Thuja Smaragd is een zeer geschikte plant. Deze blijft namelijk het hele jaar mooi groen.

thuja smaragd

Een gezellige sfeer in de tuin

Een andere belangrijke trend van dit jaar is de sfeer in de tuin; licht en gezelligheid was natuurlijk al populair, maar dit jaar doen we er een schepje bovenop. Denk bijvoorbeeld aan mooie sfeerverlichting. Het bijkomende voordeel is dat je ’s avonds ook van je tuin kunt genieten. Buitenverlichting moet wel van hoge kwaliteit zijn: de lampjes moeten bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden, elke maand nieuwe lampen moeten kopen is niet praktisch. Bij het aanschaffen van buitenverlichting is het handig om LED-lampen te kopen. Deze lampen zijn een stuk zuiniger met energie. Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor lampjes die opladen door zonlicht.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved