Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Kasten op maat

Interieurbouw Arnhem maakt kasten op maat! Heeft u een bepaalde soort kast in uw hoofd, maar kunt u deze nergens vinden? Stop met zoeken! Wij maken en leveren voor u kasten op maat! U kunt het zo gek niet bedenken en wij realiseren het. Kasten op maat maken is onze specialiteit. Door het gebruik van verschillende materialen kunnen wij voor u vrijwel alle kasten volledig naar wens maken. Doordat wij een project op eigentijdse wijze 3-dimensionaal benaderen, zijn we in staat om zowel de samenhang tussen de verschillende objecten te bepalen en te bewaken en mede ieder afzonderlijk detail van een object te benadrukken. Door het maken van kasten op maat zal daardoor niet alleen de kast als afzonderlijk object in het oog springen, maar zal in veel gevallen uw volledige interieur een nieuwe impuls krijgen.

 

Meer dan alleen kasten

Uiteraard doen wij meer dan alleen kasten op maat maken. Wij kunnen uw interieur volledig vervangen en laten aansluiten op uw wensen en behoeften. In overleg met een interieurbouwer kunnen wij voor u vrijwel alles realiseren.

 

Offerte voor kasten op maat

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het laten maken van kasten op maat of heeft u uitgebreidere wensen ten aanzien van uw interieur? Via deze website kunt u direct uw wensen kenbaar maken en een offerte opvragen.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved