Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Ruimte snel verwarmen door convectoren met ventilator

Je woning in no-time verwarmd

Wist je dat er een handig apparaatje is dat ervoor zorgt dat je woning nog sneller opwarmt? Door middel van convectoren met een ventilator wordt je ruimte dubbel zo snel warm! Ben je benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? In dit blog leggen we het uit. Wil jij ook je kamers sneller opwarmen, dan neem je eens contact op met een specialist die je woning kan voorzien van convectoren met een ventilator!

Hoe werken convectoren met een ventilator?

Natuurlijk is het handig om eerst te weten hoe een convector precies werkt. Waar traditionele radiatoren nog werkten met stralingswarmte, werkt de convector volledig op convectiewarmte. De koude lucht in je woning wordt als het ware naar binnen gezogen en in de convector opgewarmd. Daarna wordt het weer vrijgegeven in de kamer, waar het omhoog stijgt. Wanneer de lucht afkoelt zakt het weer naar beneden, komt het bij de convector terecht, en begint het proces weer opnieuw.

Snelle verwarming van de ruimte

Met een convector wordt de ruimte veel gelijkmatiger verwarmd dan bij een radiator, die gebruik maakt van stralingswarmte. Wil je het verwarmingsproces versnellen? Dan kies je voor convectoren met een ventilator. Deze zorgen ervoor dat je woning nog sneller warm wordt. De ventilator zorgen ervoor dat de warme lucht als het ware de woning ingeblazen wordt, wat de circulatie vergroot. De montage voor convectoren met een ventilator is eenvoudig, aangezien de magneten aan de ventilator gemakkelijk aan de convector gemonteerd kunnen worden.

Geen onnodig stroomverbruik

De ventilator gaat pas werken als de convector opwarmt, en stopt automatisch wanneer deze weer afkoelt. Daardoor bestaat er dus niet het risico dat de ventilator onnodig aan staat. Hij verbruikt dan ook zeer weinig stroom. Jaarlijks verbruikt het zo’n 0.55 watt stroom, wat gelijk staat aan 16 cent per jaar per ventilator. Tel daarbij op dat een convector een stuk zuiniger is dan een radiator, en je zult flink besparen op jaren dat je gebruik hebt gemaakt van een radiator om je huis te verwarmen.

Neem contact op met een specialist

Kies jij ook om je ruimte sneller te verwarmen door convectoren met een ventilator? Dan zit je er thuis dus niet alleen comfortabeler bij, maar zul je het ook zeker merken in je portemonnee. Neem eens contact op met een specialist bij jou in de buurt en vraag deze naar de mogelijkheden voor jouw woning. Voor je het weet zijn de convectoren met een ventilator geïnstalleerd en zit je er weer warmpjes bij!

Op een kantoorvloer moet gewerkt kunnen worden

Onregelmatigheden op de werkvloer komen niet voor

Op een kantoorvloer moet gewerkt kunnen worden.Onregelmatigheden op de werkvloer moet u niet toestaan! Dat is wat u te horen zult krijgen als u contact opneemt, of in zee gaat, met een specialist in kantoorvloeren. Want de echte specialist in kantoorvloeren weet dat een hoge kwaliteit kantoorvloer voor uw bedrijf van levensbelang is. Vanwege de kosten, maar ook voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Kantoorvloer en kantoor beide slijtvast

Idealiter loopt de kwaliteit van uw kantoorvloer 1 op 1 met de kwaliteit van uw bedrijf. Dan weet u zeker dat ze beide tegen een stootje kunnen. Als u veel klanten over de vloer heeft, weet dat het met uw bedrijfsvoering wel goed zit. En dat krijgt u bevestigd als uw kantoorvloer met de aanwezigheid van al die klanten en uw personeel geen tekenen van slijtage vertoont.

Zorg voor uw klanten en medewerkers

Bovenstaande is natuurlijk een spitsvondige vergelijking, al zeggen we het zelf. Maar er schuilt naar onze mening wel een grote kern van waarheid in. U wilt uw klanten natuurlijk het beste van het beste bieden. En dat moet u ook doen met uw eigen kapitaal in de vorm van uw medewerkers en het inventaris waarin en waarmee zij moeten werken. Dan wilt u dus ook de beste kantoorvloer.

Ook investeren in uw kantoorvloer

Investeren in de beste kantoorvloer betekent niet automatisch dat u perse diep in de buidel moet tasten voor de hoogste kwaliteit kantoorvloer. Want we kunnen in dit blog heus wel een uitgebreid betoog houden over wat we precies verstaan onder de kwaliteit van een kantoorvloer en hoe duur we het kunnen maken. Dat doen we hier niet.

Investeren in de werkvloer!

Investeren in een kantoorvloer is investeren in een werkvloer die, zoals de naam al zegt, zijn werk goed moet doen. Een kwalitatief goede kantoorvloer is een vloer die bij uw bedrijf past. Die vloer is vanzelfsprekend gemaakt van hoge kwaliteit materialen, ligt goed in uw kantoor, is goed te onderhouden en schoon te houden en sluit uiteraard naadloos aan op het interieur van uw kantoor. Op een strakke kantoorvloer zult u geen onregelmatigheden aantreffen. En dat is precies wat u wilt op de werkvloer! Met de kleur, de manier van leggen en de materialen komt u er met de vloerspecialist dan wel uit. Veel succes met het uitkiezen van uw werkvloer!

Betonvloeren, keihard de hipste!

Laat de kracht spreken

Vloeren mogen vandaag de dag een robuuste uitstraling hebben. Het is een mooie weerspiegeling van het tijdsbeeld waarin we ons bevinden. ‘Robuust en hard’ geeft weer dat we staan voor onverzettelijkheid. De economie draait goed en we voelen ons sterk. Dat laten we graag zien in onze woningen en kantoren. Vandaar dat veel bedrijven en particulieren kiezen voor een moderne betonvloer. Een mooie betonvloer bestelt u op maat bij een specialist in betonvloeren.

De zachte kant van een betonvloer

Bij een modern interieur past een betonvloer woning uiteraard perfect. Afhankelijk van de gekozen kleurtinten kunt u zelfs een industriële uitstraling bewerkstelligen, maar wel een industriële look die uiteraard aansluit bij uw interieur. Steeds meer particulieren kiezen dan ook voor een betonvloer in hun woning. Ook in mooie, zachte tinten. Dat geeft maar aan dat beton niet perse een harde uitstraling hoeft te hebben. En met mooie kleden op de vloer kunt u de zachte kant van de betonvloer in uw woning mooi accentueren.

De zakelijke kant van een betonvloer

Graag benadrukken we ook de zakelijk kant van een betonvloer. In uw kantoorpand bent u met uw medewerkers dagelijks aan het werk. En ontvangt misschien ook klanten of leveranciers in uw bedrijf. Een mooie, kwalitatieve en duurzame betonvloer is belangrijk voor het werkcomfort en de uitstraling van uw bedrijf. Ook de levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn bepalend bij de keuze voor een kantoorvloer. Betonvloeren zijn slijtvast, duurzaam en bieden comfort.

De voordelige kanten van een betonvloer

Een betonvloer in uw woning of bedrijfspand biedt diverse mogelijkheden. Ze zijn bijvoorbeeld leverbaar in alle mogelijke kleuren en in diverse toepassingen: van een strakke betonvloer in een huis tot een vloer op terrassen en in stallen en garages. We zetten hier de voordelige kanten van een betonvloer voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Stof- en vuilafstotend
  • Perfecte kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Perfecte afwerking
  • Originele en unieke uitstraling
  • Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2

De mooie kant van een betonvloer

Een betonvloer is een mooie en stijlvolle vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Een betonvloer is stof- en vuilafstotend. Veel onderhoud is dus niet nodig. Om de mooie kant van de betonvloer te behouden is reinigen met een zachte bezem of microvezeldoekje voldoende. Voor een grotere schoonmaakbeurt kunt u het vuil verwijderen met een schone, natte microvezel- of schrobdoek en een neutraal schoonmaakmiddel. Dat is alles! Kortom: met een mooie betonvloer zit u er met een hippe look altijd netjes en verzorgd bij, thuis of op kantoor.

Telefoonnummer Lampentoppers.nl

Op zoek naar het juiste telefoonnummer?

Wilt u zo snel mogelijk in contact komen met de klantenservice van een bedrijf? Soms is die contactinformatie moeilijk te vinden. Op de website van het bedrijf zelf moet u er soms lang naar zoeken. Als u vragen hebt over een artikel of de levering van een artikel is dat natuurlijk uitermate vervelend. Om te voorkomen dat u lang moet zoeken naar het telefoonnummer van een bedrijf, heeft onze website al het een en ander voor u op een rijtje gezet. Zo ook het telefoonnummer van Lampentoppers.nl dat u hier makkelijk kunt vinden. Dit is een goed voorbeeld van de klantenservice informatie van bedrijven die u op onze website eenvoudig terug kunt vinden.

Zoektocht verlichten naar telefoonnummer van Lampentoppers.nl

We kunnen ons voorstellen dat u al eens iets besteld heeft bij de trendy webshop Lampentoppers.nl. In deze webshop in lampen en verlichting heeft u namelijk de keuze uit een zeer groot assortiment lampen tegen een zeer scherpe prijs. Die scherpe prijs is het resultaat van een grootschalig inkoop. In het assortiment vindt u onder andere binnenverlichting, buitenverlichting, badkamerlampen en lampenkappen. Binnen elke categorie bestaan ruime keuzemogelijkheden. Naast lampen biedt lampentoppers.nl ook plafondventilatoren en meubelstukken zoals salontafels, bijzettafels en kapstokken. Het grootste gedeelte van de lampen, meubelstukken en eveneens accessoires is op voorraad, waardoor u uw bestelling in de meeste gevallen snel in huis heeft. Is er toch iets misgegaan, of heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunnen wij via onze website uw zoektocht naar het telefoonnummer van Lampentoppers enorm verlichten. Op onze website vindt u de telefoon- en andere contactgegevens van vele bedrijven overzichtelijk weergegeven.

Startpagina voor contactgegevens bedrijven

Zo eenvoudig als u het telefoonnummer van Lampentoppers.nl kunt vinden op onze website, zo eenvoudig vindt u ook de contactgegevens van vele andere bedrijven op onze website. U bespaart zich hiermee veel ergernis, tijd en energie. Dus als we u een tip mogen geven: maak Klantenservice Support uw startpagina voor het zoeken naar klantenservice gegevens van bedrijven. Zo heeft het zoeken naar het telefoonnummer van Lampentoppers.nl u meer opgeleverd dan alleen het juiste telefoonnummer van het bedrijf dat u zocht!

De PVC-vloer voor uw ruimte in Hilversum, een ware uitkomst

PVC-vloer: een aantrekkelijke vloer voor uw ruimte in Hilversum

Overweegt u een nieuwe PVC vloer in Hilversum voor uw woning of kantoor? In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen en eigenschappen van PVC. Veel mensen hebben inmiddels een PVC vloer in hun woning of kantoor en deze vloer blijft in populariteit toenemen. Heeft u al gekozen voor een PVC vloer? Waarom deze vloer ook voor u een uitkomst kan zijn is iets waar wij u graag uitgebreid over vertellen. Lees verder om te weten te komen wat een PVC vloer in Hilversum voor uw ruimte kan betekenen.

Kiezen voor een vloer van kunststof

Misschien is het wel een drempel voor u, de keuze voor een PVC vloer voor uw ruimte in Hilversum. U maakt hierbij niet de keuze voor natuurlijk materiaal, maar voor kunststof. Eigenlijk is dit ook de enige overweging die u dient te maken. Het goede nieuws is dat een PVC vloer doorgaans niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De vloer kan wel degelijk tegen een stootje, is eenvoudig te leggen en vriendelijk in het onderhoud. Veel mensen heeft dit al over de streep getrokken, waardoor ook zij de keuze maakten voor een PVC vloer. Wat deze vloer nog meer populair maakt? Denk aan haar authentieke uitstraling en de warme sfeer die een ruimte hierdoor krijgt.

Een PVC vloer biedt veel mogelijkheden

Een PVC vloer heeft u vele mogelijkheden te bieden. Zo kunt u deze in doorgaans iedere ruimte plaatsen en geeft de vloer direct veel sfeer. Plaats de vloer in de woonkamer of keuken of plaats deze in uw sanitaire ruimtes. Laatstgenoemde is namelijk zeker mogelijk, daar PVC zowel waterbestendig als krasbestendig is. Daarbij behoeft de vloer weinig onderhoud, waardoor deze lang mooi zal blijven.

Zelf uw PVC-vloer leggen in Hilversum

PVC vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen in iedere ruimte. De vloeren zijn eenvoudig op de ondervloer te lijmen of naast elkaar te te plakken. En wist u dat een PVC vloer ook goed is te combineren met vloerverwarming? Ideaal wanneer u in de winter wilt profiteren van een warme ruimte.

Een stijlvolle en moderne vloer in uw ruimte

Kiest u voor PVC voor uw ruimte in Hilversum, dan maakt u de keuze voor een stijlvolle en moderne vloer waar u alle kanten mee op kunt. De vele keuzes maken dat u voor uw woning of pand altijd wel een vloer naar wens kunt vinden. Bent u benieuwd of PVC ook een goede keuze voor uw ruimte is of wenst u advies? Neem dan eens contact op met een specialist, zodat deze u van informatie kan voorzien omtrent de ideale PVC vloer voor u in Hilversum.

Kies voor luxe, kies voor een vloer van marmer!

Marmer: steensoort met een luxe uitstraling

Marmer is een steensoort die in de loop der tijden al op veel verschillende manieren op waardering heeft kunnen rekenen. Lange tijd werd deze steensoort gezien als een bijna koninklijk materiaal met een luxe, maar wat kille uitstraling. Dat is echter al lang niet meer zo. Deze kalkhoudende steensoort wordt nog steeds gezien als een luxe steensoort, maar wordt over het algemeen niet meer ervaren als ‘kil’. Sterker nog: marmer wordt sinds enkele tientallen jaren ervaren als een soort natuursteen die je huis niet alleen een luxe, maar ook een warme uitstraling geef. Daarbij is marmer goed bestand tegen krassen en beschikbaar in verschillende kleuren. Marmer wordt onder meer gebruikt voor wandtegels en keukenbladen, maar natuurlijk ook voor vloeren. Marmer is daarom tegenwoordig een uitstekende keuze als je je huis of bedrijf een luxe en warme uitstraling wilt geven!

Marmer bij de oude Grieken en Romeinen

Marmer is al zeer lang populair als bouwmateriaal in de beeldhouwkunst. Dat komt onder meer door de fraaie transparante lichtinval en de vastheid van deze steen die toch vrij hard is om handmatig te bewerken. Griekse en Romeinse beeldhouwers gebruikten al in de klassieke oudheid wit marmer, voornamelijk vanwege de lichtinval. Het woord ‘marmer’ komt dan ook van ‘marmaros’ dat in het Grieks ‘glanzende steen’ betekent. Egaal wit marmer staat zelfs symbool voor puurheid en onsterfelijkheid. Met een vloer van marmer heet je je bezoekers dan ook welkom in een ruimte die veel meer uitstraalt dan luxe alleen.

Marmer: een duurzaam materiaal

Marmer heeft niet alleen een luxe en warme uitstraling. Deze steensoort is slijtvast en krasbestendig. Marmer is daardoor bijzonder duurzaam: het gaat een heel leven mee. Praktisch gezien is marmer eenvoudig te onderhouden, mits op een professionele manier. Als je niet precies weet hoe u het reinigen van marmer moet aanpakken, vraag dan het advies dan een expert van Natuursteen Drunen. Als je het schoonmaken namelijk verkeerd aanpakt kunnen er doffe vlekken of beschadigingen ontstaan aan je marmeren vloer. Dat wil je natuurlijk niet. Bij de juiste manier van schoonmaken is onderhoud van een vloer van marmer echter zeer eenvoudig. Marmeren vloeren worden daarom veel in badkamers, keukens en bedrijfshallen geplaatst.

Marmer in uw woning!

Marmer heeft een levendig uitstraling en past daardoor in elk soort ruimte, of je nu een klassiek of modern interieur kiest. Elk stuk marmer heeft een unieke uitstraling, waardoor deze steensoort je woning een geheel eigen karakter geeft. Daarbij komt marmer in alle kleuren, van licht tot donker, en in verschillende afwerkingen, van mat tot glad. Er is dus een geschikte marmeren vloer voor iedereen. Twijfel je nog? Kom dan bij Natuursteen Drunen de verschillende marmeren vloeren bekijken in de showroom.

Aannemersbedrijf voor het verbouwen van uw huis

De beste tijd voor een verbouwing van uw huis

Wat is de beste tijd om uw huis te verbouwen? Die is niet voor iedereen hetzelfde. Het is daarom belangrijk vooraf aan een verbouwing duidelijk met alle partijen door te spreken wat de bedoeling is. Er kan dan goed in kaart worden gebracht hoe lang de het verbouwen zal duren en wat de kosten zijn. Mogelijk komt u er tijdens een verbouwing achter dat u bepaalde zaken toch anders wenst. Het is daarom altijd verstandig rekening te houden met een lichte uitloop tijdens het verbouwen. Probeer in uw planning te voorkomen dat u tegelijkertijd met uw verbouwing andere tijdrovende zaken plant. Vraag ook tijdens de verbouwing naar de vorderingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een verbouwing is natuurlijk het meest gunstig als het mooi weer is, maar houdt er rekening mee dat veel aannemers en benodigde leveranciers tijdens de zomer op vakantie zijn.

Oxavix: één aanspreekpunt voor al uw klussen

Bij een verbouwing is het handig om één aanspreekpunt te hebben voor al uw klussen. Daarom is Oxavix een prima keuze als aannemer voor al uw klussen. Wij staan klaar voor zowel al interieurbouw als verbouw. Wilt u uw nieuwe huis of oude huis verbouwen? Of bent op zoek naar een aannemer voor het op maat maken van meubels, waaronder inbouw- en ombouwkasten? Bij Oxavix kunt u terecht voor al deze zaken. Wij coördineren het hele traject van ontwerp en materiaalkeuze tot productie en installatie, zodat u zich nergens meer zorgens over te maken tijdens uw verbouwing. En als u ergens vragen over heeft, weet u dat u altijd bij ons terecht kunt!

Geen zorgen over uw verbouwing met Oxavix

Samen met u komen wij tot een geschikt moment voor uw verbouwing. Vervolgens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verbouwen. Wij hebben veel ervaring met de coördinatie van projecten op het gebied van interieurbouw, verbouw en afbouw. Daarnaast stemmen wij alle werkzaamheden zorgvuldig af met ons vaste netwerk van specialisten. Daardoor kunnen wij u vooraf een duidelijke offerte en efficiënte planning voorleggen. Al ons schilderwerk, timmerwerk, spuitwerk en andere werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten en professionals met veel ervaring in de bouwbranche.

Overleg goed met uw aannemersbedrijf en plan uw verbouwing in

Wilt u binnenkort uw huis verbouwen? Dan is het dus verstandig goed met uw aannemer een planning op te stellen en alles door te spreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan! Aannemersbedrijf Oxavix neemt graag al uw verbouwingszorgen uit handen en creëert het (ver)nieuw(d)e huis dat u wenst, of dat nu industrieel, landelijk, modern of klassiek is.

Egalisatie van een betonvloer: de werkwijze

Aan de slag met het egaliseren van uw betonvloer

Bent u van plan uw betonvloer te egaliseren? Het egaliseren van vloeren houdt grofweg in dat u de ondervloer klaarmaakt voor een nieuwe vloerbedekking. U kunt dit zelf doen, of, indien u niet over de juiste kennis beschikt, de keuze maken voor een professional. Nadat de vloer vakkundig is geëgaliseerd, kunt u deze op orde maken voor elke gewenste toepassing. Maar hoe kunt u dit het beste aanpakken? Wij vertellen u hier graag meer over in dit blog. Lees verder en ga aan de slag met ons handige advies

De egalisatie van de betonvloer

Gaat u renoveren of verbouwen? Doorgaans wordt dan de oude vloerbedekking verwijderd. Het kan echter ook het geval zijn dat een nieuw stuk dekvloer tegen een oude dekvloer is aangesmeerd, wat de ondervloer ongeschikt maakt voor nieuwe vloerbedekking. Dan is een egalisatie van de ondervloer zeer gewenst. Het egaliseren gebeurt met egaline. Dit is een vloeistof die verrijkt is met kleurstoffen. Er zijn diverse egalines te verkrijgen. Zo ook egalines die u speciaal voor een parketvloer kunt gebruiken en die de werking van het hout perfect opvangen. Ook kunt u speciale egalines voor houten ondergronden aanschaffen. Deze beschikken over vezels en zijn sterker dan de normale egalines. Er bestaat naast deze twee egalines ook een standaard egaline, welke tot een dikte van 10mm gaat. Hierboven is het ook mogelijk te egaliseren, maar hiervoor moet u wel een andere soort egaline gebruiken. Anders wordt het een dure onderneming.

De egaline aanbrengen

U kunt egaline niet zomaar aanbrengen. Als eerste stap dient u de ondervloer goed te reinigen door te schuren of diamant schuren. Hierna kunt u de vloer stofzuigen om vervolgens een hechtprimer aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de egaline zich aan de ondervloer hecht. Na het opdrogen van de hechtprimer, kunt u de diepe gaten en scheuren dichtmaken met een speciaal snelcement. Maak niet de keuze voor normaal cement, want dit droogt zeer langzaam. En is deze eenmaal voorzien van egaline en een nieuwe bedekking, dan is de kans groot dat het vocht hier nog uitkomt. En dit wilt u het liefst voorkomen, omdat dit grote problemen kan veroorzaken. Nadat u de gaten goed heeft gedicht, kunt u egaline aanbrengen. Dit kunt u handmatig of machinaal doen, afhankelijk van uw wensen en de middelen die u bezit.

Start met de egalisatie van uw betonvloer

Wij hopen u middels dit blog van voldoende tips te hebben voorzien en hopen dat u hiermee aan de slag kunt. Ondervindt u toch problemen bij de egalisatie van uw betonvloer? Schakel dan een specialist in. Zo weet u zeker dat u op een efficiënte wijze geholpen wordt. Wij wensen u veel succes met het egaliseren van uw betonvloer!

Kies uw buitenhaard voor de zomerperiode

De zomer komt eraan, kies voor een buitenhaard

Buitenhaarden zijn ideale sfeerverwarmers voor in de tuin. Maar in Nederland zijn ze niet alleen belangrijk voor de sfeer, een buitenhaard heeft ook praktisch nut! In de zomer is het natuurlijk heerlijk om langer buiten te blijven zitten. ‘s Avonds kan het echter toch behoorlijk snel frisser worden. Een buitenhaard, ook wel tuinhaard of terrashaard genoemd, is dan een ideale uitkomst. Met een buitenhaard kun je lekker lang in de tuin blijven zitten, zonder het koud te krijgen. Het is dus een ideale manier om je perfecte zomerdag nog langer te maken! Zeker bij een barbecue of een feestje buiten is het een prettigere manier voor al je bezoekers om ook ‘s avonds warm te blijven, zonder dat er meteen jassen tevoorschijn moeten worden gehaald. Buitenhaarden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, zodat er voor iedereen een passende buitenhaard bestaat.

Handgemaakte buitenhaarden bij Fik

Fik biedt buitenhaarden in veel verschillende stijlen, maten, vormen, materialen en kleuren. Wij maken je buitenhaard op maat! Dus heb je zelf een idee voor een buitenhaard in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op, samen met jou bekijken we de mogelijkheden om jouw ideale tuinhaard te realiseren! Natuurlijk ben je ook welkom bij onze showroom in Schoorl, waar je showmodellen van onze buitenhaarden met eigen ogen kan zien. Tot onze showmodellen behoren de Buitenhaard Amsterdam (een prachtig laag model), de Buitenhaard London (een compact en fijn model), de Buitenhaard New York (een ontwerp met tijdloos en strak ontwerp en een geïsoleerde RVS buis voor vermindering van de rookontwikkeling) en de Buitenhaard Parijs (een rookvrij model). Wij geven vier jaar garantie op al onze buitenhaarden!

Relaxen in de tuin met een buitenhaard van cortenstaal

Ben je deze zomer van plan om een lekkere loungehoek te bouwen in de tuin? Naast comfortabele stoelen en kussens kan dan een tuinhaard niet ontbreken. In je comfortabele zithoek wil je natuurlijk zo lang mogelijk lekker buiten blijven zitten tijdens lange zomeravonden. Het knapperende haardvuur van een buitenhaard maakt dit mogelijk! De haarden van Fik zijn vervaardigd van robuust cortenstaal met een dikte van 3 millimeter. Binnen ongeveer twee maanden verkleuren onze buitenhaarden naar de kenmerkende en sfeervolle roestbruine kleur. Met een gashaard kies je voor optimaal genot en vermijd je kou op de late zomeravond.

Kiezen voor buitenhaarden van Fik

Fik is een echt familiebedrijf. Wij houden van gezelligheid én hebben een passie voor werken met staal. Vanuit die perspectieven ontstond ook onze passie voor handgemaakte buitenhaarden. Zo lang mogelijk buiten zitten bij een sfeervolle en warme buitenhaard op een lange zomeravond, is toch het toppunt van gezelligheid? Daarom delen wij graag met iedereen onze producten en onze kennis, of je nu dealer of particulier bent. Fik Buitenhaarden verzorgt graag de buitenhaard – en daarmee de gezelligheid – in jouw tuin deze zomer.

Ontvang hulp bij het ontruimen van uw woning

Het einde van een periode

U heeft een tijd lang in uw woning gewoond, maar nu is het moment daar: u moet overgaan op woningontruiming. Een vervelende periode, ook als u er al langere tijd vanuit bent gegaan dat deze dag ooit zou komen. Het is daarom zaak om goed te handelen naar de situatie en hier hulp bij in te schakelen. Een gerenommeerde verhuisfirma helpt u daarbij. Zij bieden u steun in deze periode door u deze lastige klus uit handen te nemen. Zo bent u niet meer zelf verantwoordelijk voor het leeghalen van uw gehele woning. Want dat is vaak nog een hele klus. Vaak onderschatten mensen het aantal bezittingen dat ze hebben en daar kunt u tegenaan lopen als u geen gebruik maakt van een verhuisservice met veel kennis en ervaring op het gebied van ontruimingen.

Zowel particuliere als zakelijke ontruimingen

Een bedrijf als een verhuisservice die ook van wanten weet met ontruimingen heeft vaak veel ervaring. Het is aan te raden om te zoeken naar een bedrijf dat hieraan voldoet. Het is uiteraard niet uit te sluiten dat een bedrijf zonder ervaring ook goed werk levert. Echter is het een stuk veiliger om met een bedrijf in zee te gaan waar al verschillende reviews over zijn achtergelaten en eventueel zelfs mond-tot-mond-reclame heeft behaald. Zo is de kans groter dat u gaat samenwerken met een bedrijf dat weet hoe ze de ontruiming van uw woning moeten aanpakken. Vaak zijn er bepaalde regels waar op gelet moet worden en waar u zelf wellicht niet direct aan denkt. Het is dan fijn om niet voor verrassingen te komen te staan doordat u kunt vertrouwen op de kennis van het verhuisbedrijf.

Recycling van bruikbare spullen

Het is belangrijk om na te denken over een eventueel tweede leven van uw meubels. De kans is groot dat u op een korte termijn – na een woningontruiming – geen opbergplek of eventueel nieuwe bestemming voor uw meubilair hebt. Het is daarbij ook niet mogelijk om deze op straat te laten staan tot het moment dat u deze wel heeft. Een tweede leven zal daarom een goede keuze zijn voor deze meubels. Zo kunt u denken aan een kringloopwinkel of een goed doel. Zo hoeven uw meubels niet bij het grofvuil te eindigen en kunnen deze ook nog eens hergebruikt worden.

Bespaar tijd door hulp in te schakelen

Schakel een expert in woningontruiming in bij u in de buurt. Het is handig om een bedrijf als deze niet uit een geheel andere provincie te laten komen, omdat de kans dan groot is dat u meer kwijt bent aan de voorrijkosten. Doe van te voren ook goed onderzoek naar de ervaringen van vorige klanten met het betreffende bedrijf. Wij wensen u veel sterkte in deze periode en veel succes bij het uitzoeken van de meest passende partner in woningontruiming.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved