Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Interieurbouw Nijmegen

Interieurbouw Nijmegen is uw specialist voor interieurbouw in Nijmegen en omgeving. Wij werken door heel Nederland, maar hebben onze vestiging in Bemmel, nabij Nijmegen. Interieurbouw Nijmegen voert interieurbouwprojecten uit op allerlei niveaus. Van kleine kasten op maat tot een volledig nieuw interieur, voor Interieurbouw Nijmegen is niets te veel!

 

Werkzaam in diverse branches

Interieurbouw Nijmegen is werkzaam in diverse branches. Wij hebben expertise op het gebied van winkelinterieur, maar ook kantoorruimtes, horecagelegenheden, hotelkamers en praktijkruimtes zijn ons niet vreemd. In het algemeen werken wij voor de volgende marktsegmenten: kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, bankwezen, hotels, restaurants, wellness, winkels en woningen.

 

Interieurbouw Nijmegen, een lerende organisatie

Doordat wij blijvend investeren in nieuwe zaken en continu nieuwe zaken bij leren op het gebied van materiaal en constructies, kunt u Interieurbouw Nijmegen beschouwen als een lerende organisatie. Wij blijven ons continu onderscheiden op het gebied van kwalitatief hoogwaardig maatwerk op het gebied van maatwerk in de wereld van interieur en huisvesting. Komt u uit de omgeving van Nijmegen en zoekt u een interieurbouwer? Vul dan het invulformulier op deze pagina in en ontvang vrijblijvend een offerte!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved