Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

inspiratie voor uw spanplafond gezocht? Lees dit blog!

Een spanplafond biedt vele mogelijkheden

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een spanplafond? Wij kunnen u vertellen dat deze eindeloos zijn. U heeft niet enkel de keuze uit diverse afwerkingen en kleuren, maar ook uit de meest prachtige verlichting en sierlijsten. In dit blog leest u wat er zoal mogelijk is met een spanplafond. Ontdek meer!

Een spanplafond, wat is dat?

Misschien weet u nog niet wat een spanplafond is. Dit plafond wordt over uw oude plafond heen gespannen, wat gebeurt door middel van een klemsysteem. De installatie is zeer eenvoudig en uw oude plafond hoeft dan ook niet gesloopt te worden. Het voordeel? Uw meubels kunnen blijven staan en binnen één dag heeft u al een gloednieuw plafond. Lees snel verder en ontdek wat er zoal mogelijk is met een spanplafond.

Een verlicht spanplafond

Verlichting in uw spanplafond staat werkelijk prachtig. Losse lampen aanschaffen is niet meer nodig, want de verlichting wordt netjes in uw spanplafond verwerkt. Kies voor mooie spotjes of ga voor gave verlichting langs de zijkanten van het spanplafond.

Een afbeelding op uw spanplafond

Wilt u een origineel spanplafond? Denk dan eens aan een afbeelding op uw plafond. Wat dacht u van een afbeelding van de sterren? Of een afbeelding van een mooie, heldere lucht? Een afbeelding op het spanplafond is ook heel leuk voor een kinderkamer.

Een spanplafond in uw badkamer

Een spanplafond is ook uitermate geschikt voor in de badkamer. Een spanplafond is schimmelwerend en u kunt deze ook gemakkelijk schoonmaken. Het kan net even een extra toevoeging aan de sfeer in uw badkamer zijn. Kies voor een afwerking met hoogglans materiaal en laat hier spotjes in verwerken. Een prachtige badkamer is het eindresultaat.

Sierlijsten

Sierlijsten zijn de ideale afwerking van uw plafond. Uw woning krijgt een chique uitstraling door deze bijzondere vorm van afwerking. Voor een landelijk interieur zijn sierlijsten perfect, maar ook binnen andere interieurstijlen komen sierlijsten mooi naar voren.

Een spanplafond in diverse kleuren

Kies eens voor wat anders dan een standaard witte kleur voor uw plafond. U kunt een spanplafond werkelijk in alle kleuren laten plaatsen. Maak de keuze voor een enkele kleur of verdeel het plafond in vlakken met verschillende kleuren. Deze laatste optie is vooral leuk wanneer uw interieurstijl meer richting retro gaat.

Kies ook voor een spanplafond!

Zoals u kunt lezen, is er zoveel mogelijk met een spanplafond. Bent u ook enthousiast geworden? Neem dan contact op met een specialist en laat een spanplafond plaatsen! U kunt als u al een spanplafond heeft uiteraard ook aan de slag gaan met onze inspiratie. Wij wensen u veel succes!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved