Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Aannemersbedrijf voor het verbouwen van uw huis

De beste tijd voor een verbouwing van uw huis

Wat is de beste tijd om uw huis te verbouwen? Die is niet voor iedereen hetzelfde. Het is daarom belangrijk vooraf aan een verbouwing duidelijk met alle partijen door te spreken wat de bedoeling is. Er kan dan goed in kaart worden gebracht hoe lang de het verbouwen zal duren en wat de kosten zijn. Mogelijk komt u er tijdens een verbouwing achter dat u bepaalde zaken toch anders wenst. Het is daarom altijd verstandig rekening te houden met een lichte uitloop tijdens het verbouwen. Probeer in uw planning te voorkomen dat u tegelijkertijd met uw verbouwing andere tijdrovende zaken plant. Vraag ook tijdens de verbouwing naar de vorderingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een verbouwing is natuurlijk het meest gunstig als het mooi weer is, maar houdt er rekening mee dat veel aannemers en benodigde leveranciers tijdens de zomer op vakantie zijn.

Oxavix: één aanspreekpunt voor al uw klussen

Bij een verbouwing is het handig om één aanspreekpunt te hebben voor al uw klussen. Daarom is Oxavix een prima keuze als aannemer voor al uw klussen. Wij staan klaar voor zowel al interieurbouw als verbouw. Wilt u uw nieuwe huis of oude huis verbouwen? Of bent op zoek naar een aannemer voor het op maat maken van meubels, waaronder inbouw- en ombouwkasten? Bij Oxavix kunt u terecht voor al deze zaken. Wij coördineren het hele traject van ontwerp en materiaalkeuze tot productie en installatie, zodat u zich nergens meer zorgens over te maken tijdens uw verbouwing. En als u ergens vragen over heeft, weet u dat u altijd bij ons terecht kunt!

Geen zorgen over uw verbouwing met Oxavix

Samen met u komen wij tot een geschikt moment voor uw verbouwing. Vervolgens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verbouwen. Wij hebben veel ervaring met de coördinatie van projecten op het gebied van interieurbouw, verbouw en afbouw. Daarnaast stemmen wij alle werkzaamheden zorgvuldig af met ons vaste netwerk van specialisten. Daardoor kunnen wij u vooraf een duidelijke offerte en efficiënte planning voorleggen. Al ons schilderwerk, timmerwerk, spuitwerk en andere werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten en professionals met veel ervaring in de bouwbranche.

Overleg goed met uw aannemersbedrijf en plan uw verbouwing in

Wilt u binnenkort uw huis verbouwen? Dan is het dus verstandig goed met uw aannemer een planning op te stellen en alles door te spreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan! Aannemersbedrijf Oxavix neemt graag al uw verbouwingszorgen uit handen en creëert het (ver)nieuw(d)e huis dat u wenst, of dat nu industrieel, landelijk, modern of klassiek is.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved