Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Kies uw buitenhaard voor de zomerperiode

De zomer komt eraan, kies voor een buitenhaard

Buitenhaarden zijn ideale sfeerverwarmers voor in de tuin. Maar in Nederland zijn ze niet alleen belangrijk voor de sfeer, een buitenhaard heeft ook praktisch nut! In de zomer is het natuurlijk heerlijk om langer buiten te blijven zitten. ‘s Avonds kan het echter toch behoorlijk snel frisser worden. Een buitenhaard, ook wel tuinhaard of terrashaard genoemd, is dan een ideale uitkomst. Met een buitenhaard kun je lekker lang in de tuin blijven zitten, zonder het koud te krijgen. Het is dus een ideale manier om je perfecte zomerdag nog langer te maken! Zeker bij een barbecue of een feestje buiten is het een prettigere manier voor al je bezoekers om ook ‘s avonds warm te blijven, zonder dat er meteen jassen tevoorschijn moeten worden gehaald. Buitenhaarden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, zodat er voor iedereen een passende buitenhaard bestaat.

Handgemaakte buitenhaarden bij Fik

Fik biedt buitenhaarden in veel verschillende stijlen, maten, vormen, materialen en kleuren. Wij maken je buitenhaard op maat! Dus heb je zelf een idee voor een buitenhaard in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op, samen met jou bekijken we de mogelijkheden om jouw ideale tuinhaard te realiseren! Natuurlijk ben je ook welkom bij onze showroom in Schoorl, waar je showmodellen van onze buitenhaarden met eigen ogen kan zien. Tot onze showmodellen behoren de Buitenhaard Amsterdam (een prachtig laag model), de Buitenhaard London (een compact en fijn model), de Buitenhaard New York (een ontwerp met tijdloos en strak ontwerp en een geïsoleerde RVS buis voor vermindering van de rookontwikkeling) en de Buitenhaard Parijs (een rookvrij model). Wij geven vier jaar garantie op al onze buitenhaarden!

Relaxen in de tuin met een buitenhaard van cortenstaal

Ben je deze zomer van plan om een lekkere loungehoek te bouwen in de tuin? Naast comfortabele stoelen en kussens kan dan een tuinhaard niet ontbreken. In je comfortabele zithoek wil je natuurlijk zo lang mogelijk lekker buiten blijven zitten tijdens lange zomeravonden. Het knapperende haardvuur van een buitenhaard maakt dit mogelijk! De haarden van Fik zijn vervaardigd van robuust cortenstaal met een dikte van 3 millimeter. Binnen ongeveer twee maanden verkleuren onze buitenhaarden naar de kenmerkende en sfeervolle roestbruine kleur. Met een gashaard kies je voor optimaal genot en vermijd je kou op de late zomeravond.

Kiezen voor buitenhaarden van Fik

Fik is een echt familiebedrijf. Wij houden van gezelligheid én hebben een passie voor werken met staal. Vanuit die perspectieven ontstond ook onze passie voor handgemaakte buitenhaarden. Zo lang mogelijk buiten zitten bij een sfeervolle en warme buitenhaard op een lange zomeravond, is toch het toppunt van gezelligheid? Daarom delen wij graag met iedereen onze producten en onze kennis, of je nu dealer of particulier bent. Fik Buitenhaarden verzorgt graag de buitenhaard – en daarmee de gezelligheid – in jouw tuin deze zomer.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved