Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Stijlvolle inrichting met een designhaard

Waarom kiezen voor een designhaard?

Bent u op zoek naar een moderne, stijlvolle toevoeging aan uw trendy interieur? Kies dan voor een designhaard! Wellicht bent u nog van mening dat openhaarden vooral geschikt zijn voor traditionele woningen, en dat ze geen plek hebben in een moderne inrichting. Tegenwoordig is echter niets minder waar! De stijlvolle designhaard is de perfecte toevoeging voor een strak en modern interieur. In dit blog inspireren wij u graag met mogelijkheden voor het toevoegen van een designhaard in uw woning!

Charme in een moderne woning

Houdt u van de strakke, stijlvolle moderne inrichting? Dan maakt u in uw woning vast gebruik van strakke lijnen en komen verschillende tinten wit en grijs regelmatig terug. Deze trendy manier van wonen is tegenwoordig ontzettend populair. U loopt echter wel het risico dat uw inrichting er kil en koud uitziet. Dit kunt u voorkomen door wat charme toe te voegen in de vorm van een strakke designhaard. Designhaarden zijn tegenwoordig helemaal ‘hot’. De ombouw van de haard kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals hout, ijzer of steen. Ook volgt de designhaard de strakke lijnen van het moderne interieur. Toch voegt deze veel toe, aangezien u kunt genieten van de dansende vlammen en het geluid van het knapperende haardvuur.

designhaarden

Designhaard onder de tv

Erg populair is tegenwoordig de designhaard waar u ‘doorheen’ kunt kijken. De haard is in de muur ingebouwd en is gemaakt van glas. Hierdoor is het vuur aan beide kanten te zien. Zo kan de kamer op een stijlvolle manier in twee delen onderverdeeld worden. Met een doorkijkhaard, zoals deze glazen designhaard ook wel genoemd wordt, heeft u nog heel veel meer verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de designhaard zelfs onder uw tv installeren! Op die manier kunt u perfect genieten van uw prachtige designhaard wanneer u in de avond lekker op de bank tv aan het kijken bent. Sfeervol, modern én u benut de ruimte optimaal!

Keukenhaard

Bent u op zoek naar een unieke plaats voor uw designhaard? Kies er dan voor om hem in de keuken te plaatsen! Zo tovert u uw keuken om van een kamer die alleen een praktische functie heeft tot een stijlvolle ruimte waar u ook daadwerkelijk tijd door wilt brengen met uw familie. Lekker eten terwijl u geniet van een knapperend haardvuurtje uit een prachtige designhaard, wie wil dat nu niet?! De mogelijkheden voor het plaatsen van een keukenhaard zijn bovendien eindeloos. Zo kan de haard in de muur geplaatst worden, maar is het ook mogelijk om de haard onder het keukenblad van uw kookeiland te plaatsen.

De mogelijkheden in uw woning

Wij raden u zeer aan om eens contact op te nemen met een specialist, en de mogelijkheden voor een designhaard in uw woning te bespreken. Zo kunt u met de hulp van een specialist bijvoorbeeld beter beslissen of een gashaard of houthaard meer bij u past. Bezoek ook eens een showroom, waar u vast en zeker de designhaard vindt die volledig bij uw interieur past!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved