Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Leuke tips voor de inrichting van uw tuinhuis

Drie tips om uw tuinhuis sfeervoller te maken

Heeft u een tuinhuis in uw tuin? Of zou u er een willen? Een tuinhuis kan een echte toevoeging zijn aan uw huis. Een mooi tuinhuis is alsof u een extra kamer aan uw woning heeft toegevoegd. Maar hoe creëert u dan zo’n mooi tuinhuis waar u graag tijd in door wilt brengen? Door deze drie tips toe te passen zult u zeker meer tijd in uw tuinhuis willen besteden!

Tip 1: Plaats verwarming

Een tuinhuis is in principe niets meer dan een huisje in uw tuin. U denkt waarschijnlijk dat het alleen prettig is om in uw tuinhuis te zitten wanneer het weer mooi is, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Door een verwarming in uw tuinhuis te plaatsen, is dit ook in het najaar een lekker warm plekje om bijvoorbeeld een boek te lezen of televisie te kijken. Wanneer uw tuinhuis niet afgesloten is kunt u ook kiezen voor een heater, zo kunt u ook bij lagere temperaturen genieten van uw terras.

Tip 2: Kies voor sfeerverlichting

Mooie verlichting is essentieel voor een gezellige sfeer in uw tuinhuis. Ga naast goed licht om bij te lezen ook voor sfeerverlichting of ledstrips in mooie warme kleuren om uw tuinhuis sfeervol en stijlvol te verlichten. Wanneer u vanuit uw tuinhuis zicht heeft op uw tuin, kunt u ook in de rest van uw tuin mooie buitenverlichting plaatsen. Zo wordt het ‘s avonds een feestje om in uw tuinhuis te zitten.

Tip 3: Kleur en decoratie

U kunt de uitstraling van uw tuinhuis gemakkelijk veranderen door kleur en materiaalkeuze. Kies welke stijl het beste past bij uw wensen. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling? Of gaat u voor fris en kleurrijk? Richt uw tuinhuis in zoals u dat ook met uw woonkamer zou doen. Hang kunst aan de muren en zet kaarsjes op tafel. Planten laten uw ruimte tot leven komen en halen het natuurgevoel nog meer naar binnen.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved