Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Veilig en efficiënt werken met de elektrische kettingtakel

Efficiënt werken

Ben jij eigenaar van een bedrijf? Dan weet je vast en zeker hoe belangrijk het is om efficiënt te werken. Het motto van veel succesvolle ondernemers is immers niet voor niets ‘niet harder, maar slimmer werken’. Voor veel eigenaren van bedrijven waar zware dingen getild moeten worden is het dan ook voordelig om een elektrische kettingtakel aan te schaffen. Waarom? Wij hebben de redenen voor je op een rijtje gezet.

Veilig en snel

Met een elektrische kettingtakel ben je in staat om snel en veilig te werken. Het vervoeren van zware producten en materialen gaat een stuk makkelijker, omdat je het niet meer zelf hoeft te tillen of takelen. Dit is ook een stuk fijner voor jou en je personeel. Blessures zijn met een elektrische takel namelijk verleden tijd. De elektrische kettingtakel is te verkrijgen in verschillende modellen, met elk een andere laadcapaciteit. Zo zijn er takels die met gemak zo’n 110 kilogram kunnen tillen. Het ontwerp zorgt ervoor dat kettingtakels in veel verschillende richtingen kunnen tillen. Sommige takels kunnen slechts een richting op, maar er zijn ook elektrische kettingtakels met meerdere standen. Dit maakt het apparaat zeer flexibel.

Makkelijk te gebruiken

Een elektrische kettingtakel is super eenvoudig in gebruik, en iedereen kan de bediening leren. Wij raden altijd aan om je personeel een (korte) training te geven om het gebruik helemaal onder de knie te krijgen. Je zorgt er op die manier niet alleen voor de veiligheid van je personeel, maar het juist gebruik zorgt ook voor een langere levensduur van de elektrische kettingtakel. Door veilig gebruik, het juiste onderhoud en periodieke controles is de elektrische kettingtakel een eenmalige investering waar je lange tijd plezier van zult profiteren.

Een elektrische kettingtakel kopen

Denk je erover om een elektrische kettingtakel te kopen voor je bedrijf? Dan kies je voor een relatief goedkope aanschaf in vergelijking met andere machines. De exacte prijs hangt af van verschillende factoren zoals het merk, of de takel meerdere standen heeft en ook zijwaarts kan tillen en het vermogen. Voor welke optie je ook kiest, de elektrische kettingtakel is een duurzame oplossing!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved