Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

De voordelen van een elektrische wandconvector

Ruim aanbod wandconvectoren

Op verschillende Nederlandse webshops op internet is tegenwoordig een ruim aanbod elektrische wandconvectoren te vinden. Interieurbouw Arnhem vertelt u graag meer over de voordelen van een elektrische wandconvector in uw woning. Lees verder!

Wat is een elektrische wandconvector?

Een elektrische wandconvector is een mooie, strakke en energiezuinige verwarmingsinstallatie die u kunt installeren in uw woning of bedrijfspand. Het verschil met een standaard radiator is dat een wandconvector op een andere manier warmte afgeeft. Een elektrische wandconvector verwarmt uw ruimte door gebruik te maken van warme luchtcirculatie, oftewel convectiewarmte. De convector neemt de koude lucht van onderaf op, verwarmt deze en verspreid de warme lucht gelijkmatig over de ruimte.

Redenen om een elektrische wandconvector aan te schaffen

Een elektrische wandconvector is een handig apparaat om uw ruimte mee te verwarmen, graag zetten wij nu de voordelen van een elektrische wandconvector in uw woning op een rij:

  • Een elektrische wandconvector verwarmt uw woning veel sneller dan een standaard radiator
  • Deze convector verbruikt weinig energie
  • Er zijn verschillende modellen wandconvectoren verkrijgbaar, er past er dus altijd een bij uw pand en uw stijl
  • Door de verschillende warmtestanden heeft u veel invloed op het binnenklimaat van uw ruimte

Handig in de badkamer of de hobbykamer

Elektrische wandconvectoren zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. In de praktijk zien we dat ze vooral worden geplaatst in kleine ruimtes die snel opgewarmd moeten worden, maar die niet voor langere tijd warmte nodig hebben. Denk hierbij aan een toilet, badkamer of hobbykamer. Meestal wordt de convector geplaatst als bijverwarming naast vloerverwarming of een hoofdverwarming op gas of mazout. Wilt u ook graag stookkosten besparen door een elektrische wandconvector aan te schaffen? Kijk dan eens op internet voor een leverancier bij u in de buurt!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved