Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Vloerisolatie in Almere: de voordelen

Vele voordelen aan vloerisolatie

Vloerisolatie wordt tegen de onderkant van uw vloer aangebracht, en zorgt ervoor dat er minder kou vanaf de grond omhoog komt. En dat kan veel wooncomfort opleveren! In dit blog vertelt Javeera Parketleggers alles over de voordelen van vloerisolatie in Almere.

Uw vloer isoleren tegen kou

Via een niet geïsoleerde vloer komt er veel kou en vocht onnodig uw woning binnen. Dit is natuurlijk heel onprettig, en zorgt ervoor dat u hard moet stoken om uw woning op een comfortabele temperatuur te houden. Met vloerisolatie voorkomt u dit. Vloerisolatie is zeer rendabel, al helemaal als:

  • Uw woning voor 1983 gebouwd is
  • De kruipruimte minimaal 40 cm hoog is
  • Deze bereikbaar is via een kruipluik
  • U vloerverwarming heeft of wilt plaatsen

Weinig overlast bij het aanbrengen

U twijfelt misschien nog over het laten aanbrengen van vloerisolatie in Almere, omdat u bang bent dat dit ontzettend veel gedoe oplevert. De vloerisolatie wordt echter vanuit uw kruipruimte aangebracht, dus u heeft er heel weinig last van! Daarvoor moet de kruipruimte wel minimaal 40 cm hoog zijn. De isolatie wordt ter plaatse op maat gemaakt, zonder naden en kieren. En als uw kruipruimte lager is dan 40 cm of niet toegankelijk is via een luik, dan zijn kruipruimte isolatie korrels een goed alternatief. Die kunnen zelfs met een speciale lans ingeblazen worden.

Maar hoe zit dat met de kosten?

Veel mensen huiveren voor de kosten van vloerisolatie. Maar omdat vloerisolatie in Almere zo’n energiebesparing oplevert, verdient u de kosten van vloerisolatie binnen tien jaar al terug. Dat loont dus! Bovendien zijn er subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Het is dus echt een goed idee om even te checken of u in aanmerking komt voor subsidie vanuit bijvoorbeeld de gemeente.

Ga naar een specialist

Als u vloerisolatie in Almere wilt laten plaatsen, raden we wel aan om naar een echte isolatie specialist te gaan. Dan weet u zeker dat de klus helemaal goed gebeurt, en kunt u jarenlang genieten van een heerlijk warme en droge woning!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved