Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Nieuwe vloer? Kies COREtec PVC!

Duurzame vloer

Gaat u binnenkort verhuizen of kan uw vloer gewoon wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is een COREtec PVC vloer misschien wel iets voor u! Interieurbouw Arnhem vertelt u er alles over in dit blog. Lees snel verder!

Wat is COREtec PVC?

COREtec PVC is de nieuwste rage in harde vloerbedekking. U koopt uw COREtec pvc vloer bij een dealer bij u in de buurt. Deze vloeren worden gemaakt van onder andere gerecycled hout, bamboe, gebruinde kalk en natuurlijk PVC. Omdat deze vloer 100% waterproof is en niet opzwelt wanneer deze nat wordt, is de COREtec PVC vloer zeer geschikt voor in uw badkamer, toilet of keuken. De vloer laat zich goed combineren met vloerverwarming vanwege de onderlaag van kurk. COREtec PVC is opgebouwd uit vier lagen: bovenop ligt de beschermlaag, daaronder een duurzame laag van vinyl, dan de zeer stabiele COREtec laag en onderaan een laag van kurk, zodat een ondervloer niet nodig is.

De voordelen van COREtec PVC vloeren

Kiest u voor een COREtec PVC vloer, dan profiteert u van een aantal voordelen zoals:

  • U kunt de vloer leggen over uw oude vloer zonder deze eerst te hoeven egaliseren
  • De COREtec PVC vloer zorgt vanwege zijn dempende effect voor een goede akoestiek in uw ruimte
  • De vloer is eenvoudig te reinigen
  • Daarnaast is de COREtec PVC vloer krasbestendig en watervast

De COREtec vloer plaatsen

Deze vloer is eenvoudig zelf te plaatsen vanwege het lijmloze kliksysteem. Binnen de kortste keren geniet u dus thuis van uw mooie nieuwe vloer die niet krimpt of uitzet en goed tegen een stootje kan.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved