Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Tips voor een seniorenverhuizing in Lisse

Zo regelt u een woningontruiming

Een verhuizing is voor bijna iedereen best zwaar, helemaal wanneer u een dagje ouder wordt. In dit blog leest u daarom tips voor een seniorenverhuizing en woningontruiming in Lisse. Voor meer tips voor een woningontruiming kunt u terecht op onze site.

Neem een ontruimingsbedrijf in de arm

Wanneer u op leeftijd bent dan verhuist u meestal naar een kleinere woning. Niet alle spullen kunnen dan mee verhuizen uit uw oude huis. Een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf helpt u graag met het ontruimen van uw oude woning. Kies voor een bedrijf met veel ervaring die respectvol en discreet met uw spullen omgaat. Vaak moet een woning bezemschoon worden opgeleverd. Door te kiezen voor een bedrijf dat ook de laatste klusjes uitvoert zoals het verwijderen van tapijt en gordijnen en het vullen van gaatjes in de muur bespaart u zichzelf veel werk.

Zoek een bestemming voor uw spullen

Bedenk welke spullen u mee wilt verhuizen en welke spullen niet. Voor de spullen die niet meegaan naar uw nieuwe huis kunt u vast bepalen wat er mee moet gebeuren. Wilt u de spullen bijvoorbeeld doneren aan een kringloop, recyclen of opslaan in een opslagruimte? Geef uw wensen door aan het ontruimingsbedrijf zodat zij effici├źnt te werk kunnen gaan.

Geef ruimte aan emoties

Het verlaten van een woning is voor veel mensen een emotionele gebeurtenis. Om uw nieuwe situatie te accepteren is het goed om uw emoties de ruimte te geven. In een woning maakt u nu eenmaal veel belangrijke momenten mee en het kan best verdrietig zijn om afscheid te nemen van die periode in uw leven. Het kan ook helpen om familieleden te vragen om te helpen of om op de dag van de verhuizing aanwezig te zijn.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved