Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

De 3 nieuwste schildertrends van het moment!

Trendy kleurtje op uw muren

Wilt u uw woning weer eens voorzien van een trendy nieuw kleurtje? Maar heeft u geen idee met welke kleur u schilderbedrijf uw muren zal laten schilderen? In dit blog zetten wij de 3 nieuwste schildertrends van het moment voor u op een rij!

1. Grijs

De eerste kleur staat elk jaar steevast op nummer 1: grijstinten doen het altijd goed op de muur. Ook dit jaar mag u het binnenschilderwerk weer met uw favoriete grijstint laten gebeuren. Grijs is een mooie neutrale tint die eigenlijk met elke andere kleur gecombineerd kan worden. Onze tip is om 3 van de 4 muren in uw woning grijs te schilderen, en een muur als ‘highlight’ te laten voorzien van een van de andere schildertrends van dit moment.

2. Classic blue

Elk jaar wordt er door het Amerikaanse kleureninstituut Pantone een kleur uitgeroepen als de trendkleur van het moment. In 2020 gaat deze eer naar Classic Blue. Deze tijdloze blauwe tint straalt rust en vertrouwen uit in uw interieur. De blauwtint die goed bij Classic Blue past is Kimono Blue. Aangezien de kleur blauw ook veel terug mag komen op het gebied van woonaccessoires dit jaar, zijn Classic Blue en Kimono Blue de perfecte tinten om te combineren.

3. Pasteltinten

Ten slotte zijn, net als in 2020, de zachte pasteltinten nog altijd ontzettend populair op de muur. Vooral pastelroze en -paars doen het dit jaar erg goed, maar ook zacht geel en lichtblauw zijn zeer populair. Deze tinten zijn tijdloos, en perfect te combineren met houten meubilair en een inrichting met veel planten (waar dit jaar ook veel voor wordt gekozen). Als u kiest voor een muur in pasteltinten, kunt u daar nog vele jaren van genieten, want wij verwachten niet dat deze trend snel uit de mode zal raken.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved