Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Waarom u kiest voor mozaïekvloeren in uw nieuwe inrichting

Nieuwe vloeren in uw woning

Wilt u een nieuwe inrichting laten ontwerpen door Interieurbouw Arnhem? Wij raden aan om te kiezen voor een unieke vloer, een echte eyecatcher. Dan hebben we het over stijlvolle mozaïekvloeren. In dit blog vertellen we meer over deze unieke vloersoort.

Wat zijn mozaïekvloeren?

U bent ongetwijfeld bekend met het concept mozaïek. Het is immers al ontzettend oud. In eerste instantie denkt u waarschijnlijk aan de vrolijke, kleurrijke kunstwerken die bijvoorbeeld te zien zijn in Romeinse gebouwen, of in het Park Guëll in Barcelona. Mozaïek kan echter ook in moderne, trendy woningen toegepast worden. Deze vorm ziet er echter wel iets anders uit. Dan gaat het meestal om vloeren van natuursteen in natuurlijke kleuren. Ze worden meestal gelegd in verschillende tinten wit, beige, grijs of zwart. De stenen zijn op een soort mat geplaatst, en de mat wordt als vloer gelegd. Dit geeft het interieur een natuurlijk uitstraling, en is een echte eyecatcher.

Voordelen van de mozaïekvloer

Wanneer u kiest voor een mozaïekvloer, profiteert u van een flink aantal voordelen, waaronder:

  • Het wordt geleverd op flexibele matten, waardoor het leggen van de vloer erg makkelijk is
  • De tegels zijn eenvoudig te onderhouden
  • U kunt de vloer combineren met keramische tegels
  • Ze zijn erg duurzaam, en gaan jarenlang mee
  • U kunt kiezen uit veel kleuren, patronen en steensoorten, en uw mozaïekvloer is altijd uniek

Ga langs bij een showroom

De combinatie van de stenen in een mozaïekvloer is altijd uniek. Daarom raden wij u aan om, voor u uw aankoop doet, eerst langs te gaan bij een showroom om de matten die u wilt kopen ‘in het echt’ te zien. Ook kunt u hier advies vragen aan de specialist over het impregneren van uw vloer. Zo weet u dat u nog lang kunt genieten van uw prachtige nieuwe mozaïekvloer.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved