Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

De unieke eigenschappen van betonvloeren

Op zoek naar de perfecte vloer

De tijd is aangebroken om een nieuwe vloer voor in uw woonkamer te kiezen. De keuze is soms overweldigend! Heeft u al eens gedacht aan een betonvloer voor uw woonkamer? Een betonvloer in de woonkamer heeft veel voordelen. Het heeft allereerst een strak design en oogt mooi in elk interieur. Bovendien is het krasvrij en slijtvast, waardoor het onderhouden ervan zeer eenvoudig is. Meer weten? Lees verder!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als u ervoor kiest een betonvloer te laten plaatsen in uw woonkamer, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Een energiezuinige variant is bijvoorbeeld duurder dan een basis betonvloer, maar heeft ook voordelen. Zo bespaart u op de lange termijn veel op uw energiekosten!

Bepaal zelf het uiterlijk van uw vloer

Een betonvloer in de woonkamer koud en kil? Dat is het allerminst. U kunt uw betonvloer ontwerpen naar uw eigen wensen en behoeften. Zo wordt de kleur van de vloer bepaald door het soort zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix. Wilt u zelf de kleur bepalen? U kunt ervoor kiezen om kleurpigmenten op uw vloer te laten strooien. Zo weet u zeker dat de kleur van de betonvloer past bij het interieur van uw woonkamer.

Gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee

Betonvloeren komen steeds vaker voor in verschillende interieuren. Dat is niet zo gek, want het is zeer gemakkelijk te onderhouden en geeft ieder interieur een strak en ruimtelijk karakter. De betonvloer wordt naadloos in uw vloeren aangelegd, waardoor vuil geen kans krijgt om zich in de voegen te nestelen. Als de vloer wel vies wordt, kan deze gemakkelijk worden schoongemaakt zonder bijzondere schoonmaakmiddelen. Doordat een betonvloer kras- en slijtvast is, kunt u er jarenlang plezier van hebben. Mits de vloer goed wordt behandeld, gaat de betonvloer er met de jaren mooier uitzien!

Heeft u zelf een betonvloer in de woonkamer en wilt u uw ervaring met ons delen? Laat het ons weten via het contactformulier!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved