Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Laat een tafelblad op maat maken

Jouw idee staat voorop

Door een tafelblad op maat te laten maken kun je jouw interieur compleet zelf inrichten. Hierbij hanteer je jouw eigen idee en je eigen visie op design. Werk dit bijvoorbeeld online uit via Photoshop of teken het eerst in een schetsboek, waarna je het online opstuurt. Hierna kunnen specialisten ingezet worden die door middel van duurzame producten jouw idee voor een tafelblad op maat zullen maken. Dit soort diensten zijn snel, voordelig en vaak ook nog eens vrijblijvend. Urenlang rondrijden en zoeken in verschillende winkels is verleden tijd!

Voel je thuis met je eigen ontwerp

Het vertalen van jouw idee naar de werkelijkheid, of het Ć¼berhaupt komen op een passend idee bij jouw interieur, is niet makkelijk. Samen met een specialist kun je in overleg op het juiste ontwerp voor een tafelblad komen. Elk interieur laat iets zien van de persoonlijke stijl van de eigenaar. Een interieur die bij jou past zorgt dat jij je beter thuis voelt. Daarom is het belangrijk om meubels samen te stellen die jouw smaak weerspiegelen. Voel je thuis in je eigen huis en ontwerp zelf een tafelblad op maat!

Ontwerp mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan ontwerp opties zoals het kiezen van kleuren die het best matchen met andere meubels bij jouw woon- of slaapkamer. Combineer hout met steen, glas of staal. Naast tafelbladen ontwerpen kun je ook tafels, kasten, tv meubels, badkamermeubels, stoelen, banken, eettafelbanken, salontafels, bijzettafels, bartafels, tuintafels, boekenkasten, buffetkasten en dressoirs op maat laten maken. Door vanuit jouw idee een tafelblad op maat op maat te maken, draag je zelf bij aan bij jouw eigen interieur! Hierdoor zul je je beter op je gemak voelen en natuurlijk ook beter thuis voelen. Klinkt als een goede zet, toch?

Meer interieurtips vind je in ons nieuwsoverzicht op onze website.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved