Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Kantoor aan huis met moderne interieurbouw

Een home office in de woonkamer

Het is tegenwoordig niet meer vreemd om een thuiskantoor te hebben. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kantoor te integreren met hun woonruimte. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die een eigen bedrijf starten, zich inschrijven als zzp’er of freelancer’, en voor hun werk een thuiskantoor nodig hebben. Door goede interieurbouw kan een werkkamer in de woonkamer worden gecreëerd. Zo wordt uw kantoor naadloos geïntegreerd in de ruimte. Hieronder enkele tips voor deze integratie!

Een goede positionering

De locatie van uw thuiskantoor is natuurlijk om meerdere redenen van groot belang. U heeft bijvoorbeeld een rustige plek nodig waar u zich kunt concentreren, maar ook waar voldoende licht en frisse lucht is. Daarnaast moet het overdag een beetje stil zijn, omdat u misschien moet overleggen met klanten of collega’s. Ook is het belangrijk dat bezoekers en familie niet langs de werkruimte hoeven te lopen. Zo bespaart u frustratie momenten en behoudt u bovendien uw uiterste concentratie.

Aanwezigheid van natuurlijk daglicht

Wat ook niet mag worden onderschat, is de aanwezigheid van natuurlijk daglicht op uw werkplek. Zo belast u uw ogen zo min mogelijk en krijgt u ook voldoende licht om te zien wat u aan het doen bent. Ook het praktisch plaatsen van kunstlicht is een uitdaging als u thuis aan de slag wilt. Door een paar keer te testen komt u er al snel achter wat de beste positie is voor verlichting.

Volledig op u aangepast

Natuurlijk kunt u overal een bureau neerzetten en ermee aan de slag, maar wat past nu echt bij u als het om uw werkplek gaat? Door professionele interieurbouw in te huren om uw ideale werkplek te creëren, kunt u verschillende mogelijkheden verkennen. Uw werkplek hoeft aan geen enkele norm te voldoen, behalve die van uzelf! Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van professionele interieurbouw.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved