Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

De beste gordijnen tegen insecten

Laat insecten uw zomer niet verpesten

We genieten met z’n allen lekker van de zomer. Toch heeft bijna iedereen wel minstens één grote ergernis in de zomermaanden: insecten en ander ongedierte. Wespen terwijl je lekker aan de tuintafel zit te dineren, vliegen terwijl je in de woonkamer ontspant of muggen die ‘s nachts langs je oor zoemen. Je houdt ze allemaal het liefst ver bij je vandaan. Maar hoe doe je dat? Met de juiste gordijnen kom je een heel eind! Lees snel verder hoe je met de juiste gordijnen insecten buitenshuis houdt.

Inzethorren

Een aluminium inzethor is goed geschikt voor bijna alle kunststof, houten en draai-kiepramen. U plaatst deze makkelijk zonder boren en schroeven u kozijn. Heeft u een aluminium kozijn? Dan is de klemhor een ideale oplossing tegen ongewenste gasten met zes poten en twee vleugels.

Pollengaas

Pollengaas bevat fijn, dun gaas. Ideaal voor als u een pollenallergie heeft. U kunt diverse horen voorzien van pollengaas. Het voorkomt dat, naast insecten, ook andere ongewenste stoffen en deeltje uw woning betreden en uw zomer verpesten.

Vliegengordijn

Een vliegengordijn is, naast dat het insecten tegenhoudt, ook nog eens een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Ze zijn in alle materialen en kleuren verkrijgbaar. Kortom: voor elk wat wils. Het houdt vooral grotere insecten tegen. Kleine fruitvliegjes willen er echter nog wel eens tussendoor vliegen.

Hordeuren

De klassieke hordeur is misschien de meest gevreesde deur onder de insecten. Hij is snel op en dicht te doen als je even naar binnen of naar buiten wil. Zo krijgen de beestjes amper de kans om naar binnen te glippen. Nieuwe hordeuren zijn ook vaak geruisloos. Dat is wel zo fijn voor de late uurtjes.

Wilt u nog meer tips over hoe u met gordijnen insecten buiten kunt houden? Raadpleeg dan een interieurexpert!
Heeft u zelf tips over hoe je insecten het beste buiten kan houden met gordijnen? Laat het ons via het contactformulier weten.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved