Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Welke bijzettafel past in jouw interieur?

Lekker robuust: bijzettafels van steigerhout

Bijzettafels zijn een essentieel element in elk huis. Ze zijn de perfecte plaats om drankjes, snacks, boeken of andere voorwerpen binnen handbereik te houden wanneer je ze nodig hebt. En ze kunnen ook worden gebruikt als decoratieve elementen die helpen een unieke sfeer te creëren in je woonkamer. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe bijzettafel, maar weet je niet welke soort bijzettafel het moet worden? Lees dan dit blog voor de nodige inspiratie.

Vele soorten bijzettafels

Bijzettafels worden in vele soorten maten en vormen gemaakt, zodat er voor elk type en stijl interieur wel een passende bijzettafel te vinden is. Ze worden gemaakt van verschillende materialen en met verschillende afwerkingen. Daarom beperken we ons in dit blog, omwille van de lengte van het verhaal, tot bijzettafels die gemaakt zijn van steigerhout.

Voordelen van steigerhout

Er zijn 4 voordelen te noemen waarom steigerhout een goede keuze is voor het maken van een bijzettafel.

    1. Steigerhout is praktisch in het gebruik: het heeft al veel gemaakt, er zitten al wat barstjes en krasjes op en kan het nog jaren mee

Steigerhout is makkelijk te onderhouden: met een schuurmachine en wat beits is steigerhout uitstekend te onderhouden

  • Steigerhout is ‘uitgewerkt’: het materiaal blijft zoals het is, het trekt niet krom
  • Gebruik van steigerhout is milieuvriendelijk: na het gebruik op de bouw is steigerhout in principe afval. Meubels maken van steigerhout is dus zeer milieuvriendelijk.

 

Steigerhouten bijzettafels op maat

Het belangrijkste voordeel van steigerhout is dat het heel makkelijk op maat te maken is. Je maakt er dus makkelijk allerlei meubelen mee. Dus ook bijzettafels die je weer in allerlei vormen kunt laten maken. Wil jij ook een steigerhouten bijzettafel op maat laten maken? Daarvoor ga je naar echte meubelmakers. Want een bijzettafel op maat is altijd handig om in de buurt te hebben. Met visite kun je de steigerhouten bijzettafels perfect neerzetten als extra tafeltje voor alle hapjes en drankjes. En het ziet er leuk uit. Het brengt net dat beetje extra sfeer in huis. Uiteraard kunt je er ook prima een kunstwerk, planten of andere decoratie opzetten.

Heb jij ervaring met het laten maken van maatwerk steigerhouten meubels? Vertel ons over jouw ervaringen via ons contactformulier. Dank voor je bijdrage!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved