Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

4 stijlen voor een keuken op maat

Keuken op maat: 4 stijlen ter inspiratie

Wil je een keuken op maat voor jouw woning in Arnhem? Wat een geweldig idee! Je kunt een keuken natuurlijk in diverse stijlen laten maken. Welke stijl je kiest hangt helemaal af van jouw woning en je persoonlijke smaak en voorkeur. Met zoveel stijlen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom leggen we in dit blog even 4 stijlen aan je uit. Zo wordt de keuze voor jou straks een stuk makkelijker!

Landelijk en sober

Het klinkt misschien als een rare combinatie, maar landelijk en modern gaan prima samen! Moderne en strakke basiselementen zorgen voor een rustige en overzichtelijke basis. Door bijvoorbeeld grijze vloertegels en een donker aanrecht te combineren met lichte houten keukenkastjes, krijg je een landelijke warmte zonder dat alles te zwaar en te industrieel wordt.

Warm en strak

Door bijvoorbeeld een wit kookeiland te combineren met lichte houten (barkrukken met verrassende accenten, zorg je voor een strakke look die wel wordt opengebroken met zachte details. Door bijvoorbeeld en open boekenkast in de keuken te plaatsen voor keukenspullen, kookboeken en foto’s geef je de moderne keuke ook nog eens een persoonlijke touch.

Marmer

Wit is natuurlijk altijd een goede en neutrale basiskleur. Door dit te combineren met bijvoorbeeld een marmeren aanrecht krijg je een chique effect dat toch rustig is voor het oog. Wil je er een moderne twist aan geven? Ga dan voor greeploze keukenkastjes.

Strak en modern

Voor een strakke en moderne keuken wil je het liefst gaan voor greeploze keukenkastjes. Door wit te combineren met enkele zwarte elementen krijg je al snel een hedendaagse uitstraling. Omdat modern vaak netjes moet ogen, is het aan te raden zoveel mogelijk apparatuur in de keuken te verwerken, zodat er zo min mogelijk spullen op het aanrecht hoeven te staan.

Wil je nog meer interieurtips? Neem dan gerust contact met ons op!

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved