Meubel- en interieurbouw volledig op maat!

Offerte

Voordelen van een houten kast op maat

3 voordelen van een houten kast op maat

Uw interieur bepaalt de sfeer en uitstraling van uw woning. Daarom is het belangrijk dat u hier goed over nadenkt. U wilt uiteraard dat de bank matcht met de tafels, maar ook de kasten moeten bij uw interieurstijl passen om één geheel van het huis te maken. Vindt u het ook lastig om uit het grote aanbod kasten een geschikte kast te vinden die past bij de rest van uw interieur? Dan hebben wij daar een oplossing voor, want u kunt een houten kast op maat laten maken. In dit blog vertellen wij u graag wat de voordelen hiervan zijn.

De kast past altijd

Heeft u ook heel wat uren bij diverse woonboulevards gelopen op zoek naar die ene perfecte kast? En dat u dan na lang zoeken eindelijk een mooie kast heeft gevonden, maar deze te groot of te klein is? Door een houten kast op maat te laten maken, kunt u zelf de afmetingen van de kast bepalen. Hierdoor past de kast perfect in iedere ruimte.

Voldoende opbergruimte

Door een houten kast op maat te laten maken, heeft u altijd voldoende opbergruimte in de kast. U kunt namelijk zelf bepalen hoe de opbergruimte er uit komt te zien. Wellicht wilt u meer kleine opbergruimtes voor sieraden of kleine accessoires of heeft u juist één grote opbergruimte nodig om al uw kleding in op te hangen. Alles is mogelijk met een houten kast op maat!

Bepaal zelf de soort kast

Naar wat voor kast bent u op zoek? Een inloopkast? Een open kast? Een schuifwandkast? De mogelijkheden zijn enorm. Heeft u een kast nodig voor in de woonkamer, slaapkamer of juist voor in de keuken? Wat u ook wilt, door een houten kast op maat te laten maken worden uw wensen gerealiseerd. U bepaalt dus zelf de soort kast, maar dat is nog niet alles. Ook het soort materiaal bepaalt u zelf. Er zijn namelijk verschillende houtsoorten waar u mooie kasten mee kunt maken. U kunt kiezen uit donker hout of juist lichter hout. Met een houten kast op maat kunt u de kast van uw dromen samenstellen.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

© Copyright Zollinger. All Rights Reserved